NORTH STAR DESIGN Impulso – naozaj silný impulz na ceste za perfektným zvukom

NISEL LIVING HI-FI

Impulso (v taliančine impulz, podnet, popud, ale aj pohnutie mysli) by mohol byť pre väčšinu hifistov-perfekcionalistov konečným riešením pri výbere prevodníka. V aktuálnom programe DSD-prevodníkov firmy NORTH STAR DESIGN je to tretí najvyšší model (alebo druhý najnižší, pohľad optimistu a pesimistu 🙂 ).  Asynchrónny vysokorýchlostný digitálny, opticky spriahnutý USB Audio 2.0 vstup. Natívny DSD 2,8-11,2 Mbit/s so vzorkovacou frekvenciou 384 kHz a 32 bitovým rozlíšením pre USB vstup. Nie je potrebné používať driver pre operačný systém Apple OSx ani Linux; pre OS Windows driver ASIO pre natívnu DSD reprodukciu. Štyri SPDIF vstupy (2 x koaxiálny, 2 x optický-toslink). Použitý vysokokvalitný ESS Sabre 32, Ultra DAC typ ES 9016. Výstupný analógový signál je vyvedený cez symetrické (XLR) aj nesymetrické (RCA) konektory. Viac nájdete na stránke výrobcu TUPreto IMPULSO!!! 

Sme otvorení možnosti zapožičania tohto prevodníka  NA  POROVNANIE  S  PREVODNÍKMI  AJ  OVEĽA  VYŠŠEJ  CENOVEJ  KATEGÓRIE.

NORTHSTAR DESIGN Impulso

Na podporu predaja tohto skvostu sme pre vás pripravili:

– zľavu  10 %  z  odporúčanej  predajnej  ceny

– tienený  sieťový  kábel  americkej  firmy  PANGEA  pre tento zdrojový komponent, model AC-14 SE V2  1,5 m v cene 87 EUR !!!

😉

NORTH STAR DESIGN DSD DAC family

Stav:  Nový, nevybalený (ale v posluchovke máme jeden vystavený, na predvádzanie)

Záruka:  24 mesiacov

Balenie:  Originálne

Odporúčaná MOC vrátane DPH 20%:  1 525 €

NISEL cena teraz:  1 379 € +  bonus k nákupu (viď text vyššie)

Možnosť objednania:  Áno, vo farebných vyhotoveniach satin black, silver a concerto

NISEL Living Hi-Fi logo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *