VINYLWORLD – teším sa, že obnovujeme spoluprácu!

NISEL LIVING HI-FI

VINYLWORLD – svet vinylových platní opäť naplno ožíva!

Ubehlo už 40 rokov, odkedy svet objavil CD nosiče a mnohí z nás zabudli na atmosféru klasických „čiernych platní“. Tiež desať rokov, odkedy VINYLWORLD – hudobný LP market – prvýkrát ponúkol návrat k vinylovým platniam a kvalitnej hudbe.

Dnes, v čase „hudby zadarmo“ a často nekvalitných streamov VINYLWORLD  opäť ožíva v novej sile a ponúka opak: stovky audiofile LP titulov, ktoré v obchode už len tak nenájdete. Pôvodné lisy, rock LP, jazz LP, pop, folk, československá scéna, klasická hudba, audiofilské a zberateľské kusy LP za dobré ceny.

Vinyl LP

Vinylové platne prežili aj vďaka jedinečnosti ich zvuku, originálnym obalom a zberateľskej hodnote, ktorá stále (najmä pri starších kusoch) rastie.

Pozývame vás teda na návštevu Petrovho vinylového sveta. Veď kde inde by ste našli pôvodné lisy Milesa Davisa, Jimmiho Hendrixa, Doors alebo Led Zeppelin? Kde inde objavíte audiofilské LP kúsky z produkcie ECM, ACT alebo Blue Note records?

VINYLWORLD je priestor pre zberateľov a audiofilov, pre vzájomnú komunikáciu zberateľov LP. V ponuke VINYLWORLD-u nájdete dobrú muziku. Zaujímavé interpretácie a verzie, ktoré sú dnes pre väčšinu zberateľov už nedostupné a vydavateľstvá ich už nikdy znovu nevydajú. Stránka má kvalitné vyhľadávanie, v ktorom nájdete presný výraz na to, čo hľadáte. V ponuke sa ľahko zorientujete aj podľa kategórií a tagov, ktoré vám vyfiltrujú hudbu presne podľa vášho vkusu.

Tak vás teda pozývame vnoriť sa do sveta vinylových platní…

😉

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *