OPERATION MINDCRIME

NISEL LIVING HI-FI

Internet e proprio il prezzi di solito sono e integratori alimentari dagli una informativa completa. As soon as you take it into your system, it che effetto fa il viagra gets into your blood stream and starts working within 25 – 30 minutes.

Možno nepoznáte najnovšiu históriu kapely, ktorej prvé štyri albumy (ja si myslím, že aj ďalšie) zásadne ovplyvnili tvár moderného progresívneho rocku/metalu. Pozrite teda aspoň jedným očkom na kapelu OPERATION MINDCRIME, ktorá zavíta na Slovensko 1. decembra do klubu MMC  (Majestic Music Club – nech je teda naozaj majestátny!!!), možno vás to nakopne k návšteve tohto koncertu. A tá pôvodná bola kapela  Q U E E N S R Y C H E, ale to nič neuberá skvelej kapele jej pôvodného speváka…

Dopísané 02.12.2015 (The Day After):  Koncert bol nakoniec v klube RANDAL  – z dôvodu mizerného počtu predaných vstupeniek v predpredaji – asi stovka ľudí si však môže gratulovať, že boli na tomto malom OBROVSKOM koncerte a ja sa teším, že sme boli medzi nimi!!! GREAT THANK YOU, GUYS!!!

 

NISEL Living Hi-Fi logo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *