NAIM Mu-so – bezkonkurenčný zvuk a možnosti kompaktného systému v danej cenovej kategórii – a pozor: za novú, ešte lepšiu cenu!!!

NISEL LIVING HI-FI

Od svojho uvedenia na svetový hifistický trh – na výstave Highend Munich 2014 – fascinoval priaznivcov… vlastne koho a čím? Dizajnérov/architektov svojím krásnym, neokukaným a pritom minimalistickým dizajnom? Áno! „Ajtíčkárov“ svojími možnosťami káblového či bezkáblového pripojenia a ovládania? Áno! Nežné pohlavie zase svojími ultrakompaktnými rozmermi a jednoduchosťou ovládania? Áno! Ale to hlavné je asi to, že hifistov-hajendistov a redaktorov odborných časopisov so všetkými uvedenými spája jeho fantastický zvuk a vysoký výkon!!!  ÁNO ! ÁNO ! ÁNO !

NAIM Mu-so

NAIM Mu-so view

Naozaj veľa chvál si o hudobnom systéme NAIM Mu-so prečítate na nete, ale takmer všetko naozaj potrebné o ňom však nájdete na stránke výrobcu NAIM AUDIO

NAIM Mu-so speakers

Mali by ste však prísť k nám do posluchového štúdia a presvedčiť sa na vlastné oči a hlavne uši, či je to naozaj tak ako píše svetová tlač


NAIM Mu-so with remote controller

Štandardne je systém dodávaný s čiernou krycou mriežkou reproduktorov, ale za 89 EUR si môžte objednať z ďalších troch farieb mriežky:

NAIM Mu-so grille colours

Stav:  Nový, nevybalený (ale u nás máme jeden vystavený/predvádzací)

Záruka:  24 mesiacov

Balenie:  Originálne

Odporúčaná MOC vrátane DPH 20%:  od 1 249 EUR

NISEL cena teraz:  999 EUR (zľava z pôv. MOC -20%)

NAJLEPŠIA CENA V SR & ČR V DOPREDAJI: 899 EUR (zľava z MOC -28%!)

Možnosť objednania:  Nie, ale máme ešte posledné dva kusy k odberu ihneď a model pokračuje ako Mu-so 2nd Generation v cene 1 499 EUR… (máme aj tie)

NISEL Living Hi-Fi logo

 

One Response to "NAIM Mu-so – bezkonkurenčný zvuk a možnosti kompaktného systému v danej cenovej kategórii – a pozor: za novú, ešte lepšiu cenu!!!"
  1. Naozaj veľmi vtipné, nechám Ťa, len sa pobav! Som myslela stroho oblečeného modela, nie zarasteného Jamajčana s hifi z 1985!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *