CROSSZONE CZ-1 – zvuková lahôdka z Japonska, ktorú máme u nás v štúdiu!

NISEL LIVING HI-FI

CROSSZONE-CZ-1

Z Japonska, od pána menom Yoshi Hontani, dostávame ponuky, ktorým srdce hifistu – highendistu len ťažko odoláva. Či už sú to káble  SAEC  alebo ACROLINK, gramofónové prenosky ZYX, či v tomto prípade slúchadlá… Týmto sme však neodolali a hoci obchodník chvíľu bojoval s hifistom, zdá sa, že sme urobili dobre, keď sme sa spoľahli na svoj hifičuch (na hifisluch sa nedalo, lebo nebolo možné požičať si ich z Japonska, čo je zase na druhej strane normálne). Nie, nebudú to slúchadlá pre široké masy, ale s tým sme ani nepočítali. Cena týchto slúchadiel je o dosť vyššia ako tých, ktoré zvykneme „bežne“ predávať (bežne = žartujem, lepšie by bolo použiť „občas“), teda ako sú AKG K 812SENNHEISER HD 800/800 SBEYERDYNAMIC T-1,  či  FOSTEX TH-900  –  teda cca okolo 1000-1500 EUR…

Dámy a páni, teraz máte možnosť prečítať si pocity hudobníka, ktorý sa podujal na neľahkú úlohu „prvohodnotiča“ – teda toho, kto si nemá možnosť prečítať testy z rôznych končín sveta a na základe toho napísať niečo, čo sa nebude príliš odlišovať „od sveta“ – toho, kto ide na trh z vlastnou kožou. Pán  Andrej Turok,  gitarista, jazzman, aranžér… ten, kto má uši muzikanta a „čo-to“ už v živote počul.

MODELY A CENY (VRÁTANE DPH 20%)

HIGH&STYLE Jar 2017, v ktorom na dvoch stranách nájdete test týchto fantastických slúchadiel – a s láskavým súhlasom vydavateľa si ho môžte prečítať aj tu:

CROSSZONE CZ-1_review_High&Style_spring_2017_1   a   CROSSZONE CZ-1_review_High&Style_spring_2017_2

CROSSZONE CZ-1 view

CROSSZONE CZ-1_a

CROSSZONE CZ-1 inside the earpad

CROSSZONE CZ-1 earpad grill

CROSSZONE CZ-1 cable

CROSSZONE CZ-1_b

Stav:  Nové, nevybalené (ale v posluchovke máme jeden kus vystavený, na predvádzanie)

Záruka:  24 mesiacov

Balenie:  Originálne

Odporúčaná MOC vrátane DPH 20%:  2 990 €

NISEL cena teraz:  2 990 €

Možnosť objednania:  Áno

NISEL Living Hi-Fi logo

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *